top of page

DE LIEVELING VAN VLAANDEREN!

Nachtclub
DJ
VOICE-OVER
PRETTIG GESTOORD
LIMBURGER
PRESENTATOR
Welkom Bjorn.JPG

In 1979 zag Bjorn Verhoeven het levenslicht. Deze geboren en getogen Limburger kreeg rond zijn tiende verjaardag een discobar cadeau: de start van zijn bloeiende carrière. Op zijn vijftiende presenteerde hij voor de eerste keer op de radio. De harde werker in Bjorn, in combinatie met zijn talent, zorgde ervoor dat Bjorn evolueerde en nieuwe invalshoeken ontdekte: van presentaties tot voice-overs: deze man weet hoe zijn publiek te amuseren. Bjorn houdt van humor, genieten en gek doen. Hij is een spring-in-‘t-veld die zijn luisteraars wil entertainen. 

BJORN VERHOEVEN is wellicht dé allround dj van Vlaanderen! Al meer dan 25 jaar kom je hem elk weekend wel ergens tegen in het land en zet hij de boel op stelten. Of het nu een echte party moet zijn met hits en 90’s of je wil iedereen, van directie tot personeel, de polonaise laten dansen, of nemen we met z’n allen een bordje culinair vast en huppelen we zomers en vrolijk op de hype van tegenwoordig: de Jerusalema. Bjorn Verhoeven is steeds dé juiste keuze. 2020 was 25 jaar radio met Bjorn Verhoeven. De Limburgse spring in ’t veld is in zijn rijk gevulde radio carrière altijd de lieveling van tal van radio’s geweest zoals TopRadio, Qmusic, JOE en Nostalgie. Vanaf 5 februari 2024 mag Bjorn jullie trots verwelkomen op RADIO2. 

 

Bjorn leerde zijn volk ‘Brandend Zand’ kennen, als dat geen Nostalgie is! Zijn referenties gaan dan ook van de Kanaal 2 Mega On Airs in Flanders Expo en het Sportpaleis tot de pensenfuif in Erps-Kwerps, Retro Kitsch Festival Ethias Arena Hasselt, Knallers Hasselt, Gulden Eifeesten Kruisem, Mennefeesten Ingelmunster, Het Schlagerfestival Hasselt, Legendary 90’s, ... tal van bedrijfsfeesten en Awards uitreikingen. Met zijn veelbesproken media zomerstunt fietste hij zelfs met een GO-CART van Hasselt naar Middelkerke ‘Bjorn to the Beach’ om te eindigen op Nostalgie Beach Festival, en daar kon je in de pers / media niet naast kijken en luisteren. Ook deze zomer trekken Bjorn Verhoeven en zijn collega’s richting Kust met The Feelgood Summer bij Nostalgie. Na de bizarre periode van tegenwoordig, en nu het allemaal voorzichtig terug mag, drie prikjes later, spitser dan ooit, 40 geworden is hij er volledig klaar voor en dat zal je geweten hebben ;) BJORN VERHOEVEN de enige garantie op een legendarische party avond in 2023! 

>> BJORN VERHOEVEN, de warmste radiostem is ook te boeken als presentator - moderator voor al uw evenementen. 

bottom of page