top of page

BJORN IS TE BOEKEN VOOR ...

Nachtclub

DJ-SETS

Bjorn Verhoeven is wellicht dé allround dj van Vlaanderen. Eender welk feest je ook voor ogen hebt, Bjorn Verhoeven zorgt voor ambiance! 

 

Al bijna 25 jaar kom je hem elk weekend wel ergens tegen in het land en zet hij de boel volledig op stelten. Of het nu een echte party moet zijn met hits en 90's of je wil van directie tot personeel de polonaise laten dansen, op hem kan je rekenen voor steeds de juiste keuze! Men weze dus gewaarschuwd!

 

Zijn referenties gaan dan ook van de Kanaal 2 Mega On Airs in Flanders Expo en het Sportpaleis, bedrijfsfeest van De Post tot de Pensenfuif in Erps-Kwerps. 

 

Referenties: Nostalgie Beach Festival, Retro Kitsch Festival Hasselt, Legendary 90's Party's, Gulden Eifeesten Truism, Mennefeesten Ingelmunster, Schlagerbos Lommel, Het Schlagerfestival Hasselt, Foute Party Flanders Expo, Q-Party's, JOE-fm Greatest Hits Party, …

E-gaming-event

PRESENTATIES

Deze charmante warme radiostem en DJ ontpopte zich doorheen de jaren van een jonge, getalenteerde radiostem tot een ervaren presentator. Je komt hem als presentator ook tegen op verschillende podia en (bedrijfs-) evenementen.

 

Levensgenieter Bjorn praat een evenement op een aangename manier aaneen en presenteert met een frisse toets, aangevuld met een vleugje humor.

 

Referenties: Nostalgie Beach Festival, Centrum Awards Roeselare, Let’s Get Fit (vtm), TVL, Eurorock Festival Neerpelt, JOEfm, Q-Music, VTM, Miss Limburg, De Eikoningin & Gulden Eifeesten Kruishoutem, Exclusief - De Nacht van Exclusief #DNVE, Nostalgie … 

Opnamestudio

VOICE-OVER
RECLAMESTEM

Je herkent zijn stem niet alleen van radio en presentaties. Hij is dan ook een vaste waarde als voice-over voor tv-programma's, reclamespots, trailers op TV & Radio

 

Hij deed onder andere voice-overs bij de televisiezenders VTM, Belgacom TV, Kanaal Z en TV Limburg. Daarnaast sprak hij ook al tal reclamespotjes in voor Panasonic, Sony, Siemens, Q-Music, Radio Contact, enkele filmtrailers en ga zo maar door. 

 

Referenties: Hi5 (vtm) spelprogramma Koen Wauters & Francesca Vanthielen, 6de Versnelling (vtm) auto programma met Danny Verstraeten, Groene Vingers (vtm) tuinprogramma met Marc Demesmaeker, Kanaal 2 Guiness Book of records, ...

On Air Sign

MEDIA

Bjorn begon zijn mediacarrière bij Radio Holiday in Peer. Daar presenteerde hij voor de eerste keer op een échte radiozender. Doorheen de jaren liet Bjorn zijn intredes in verschillende radiostations niet zomaar voorbijgaan. 'Bjorn laat overal de cijfers stijgen.' (bron: HLN)

 

Bij Radio Royaal (Nederland) steeg het marktaandeel van 5,8 naar 8,3 procent. Bij Radio Contact verhoogde het marktaandeel op één jaar tijd met 25 procent. Bij TVL stegen de namiddagprogramma’s met 30 procent door zijn taak als eindredacteur.

 

Na de nachtraaf van Q-Music te zijn was hij de laatste jaren geruime tijd de ochtend vogel bij JOE fm waar hij er op één jaar tijd voor zorgde dat JOE fm de kaap van 8 procent haalde. JOE fm is daardoor zelfs groter dan Radio 1. Hij deed er samen met Tess Goossens, de Ochtendshow. Vanaf 2019 is hij meer dan terug en te horen bij Nostalgie.

bottom of page